keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Vahvistusta valinnoille Raksamessuilta

Sunnuntaina kiertelimme Raksamessuja Lahdessa. Monilla näytteilleasettajilla on messutarjouksia, joita saa hyvällä tuurilla hyödynnettyä, jos kyseinen tuote on hankintalistalla. Muutama päätös sai myös vahvistuksen messuilta.
Tuollaiset isot vaaleat laatat löytyivät messutarjouksena eteiseen. Nyt on ensimmäiset laatat siis hankittu! Silmäilimme myös koristepaneeleita, jollaista tulee eteisen seinään puolipaneeliksi. Virtasen Maalitehtaan pisteellä taas saimme Mauri Mikolalta lisää hyödyllisiä vinkkejä lähestyvään talon maalausurakkaan. 4 Öljyn Maalia kannattaa maalattavalle pinnalle levittää niin, että töpöttelee sitä ensin pitkin lautaa ja sitten sivelee koko matkalta. Virtasen Maalitehtaan pisteellä olivat esillä nuo perusvärit 4 Öljyn maalista ja sävyttämällähän saa mitä haluaa. Juteltiinkin vähän tuosta Kolmen Öljyn Kuullotteesta, jota meillä on tulossa tehosteeksi ulkomaalauksessa.

Suosittelen messuilla käymistä rakentajille, remontoijille tai sitä suunnitteleville siksikin, että messuilla pääsee kunnolla jututtamaan tuotteiden edustajia ja ennen kaikkea näkemään itse tuotteita! Näin oli esimerkiksi Huntonin kanssa, jonka Nativo puhalluseristettä ja levyeristettä pääsimme nyt katsomaan ihan livenä. Olemme valinneet Hunton Nativo puukuitueristeet talon väliseiniin ja puhalluseristeeksi yläpohjaan. Kerron myöhemmin lisää syistä, miksi päädyimme kyseiseen eristeeseen.Siinä messujen antia tällä kertaa. Työmaalla on kaikenlaista taas tapahtunut. Seuraavissa postauksissa kerron lisää katosta ja ikkunoiden asentamisesta, joka onkin aika konstikasta hommaa hirsitalossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti