torstai 30. marraskuuta 2017

Laattaviidakossa

Rautakauppojen kiertely alkoi viikonloppuna! Tuli vähän dejavu, kun tosiaan kahdeksan vuotta sitten käytiin näissä vastaavasti remontoinnin merkeissä. Silloin ei kyllä laattoja katseltu, kun ei kylppäriremonttia tehty. 



Meillä on melko tarkasti selvillä, minkä tyylisiä laatoituksia ollaan hakemassa. Budjettiin laatoille laskimme keskihinnaksi 35 eur/m2, eli kun jotakin laattoja saa edullisemmin, voi johonkin laittaa kalliimpaa. Nyt on laskettu myös pohjapiirroksesta laatoitettavien alueiden pinta-alat. Niinpä jos sopivia tarjouksia tulee vastaan, voidaan alkaa haalimaan tarvikkeita valmiiksi!

Eteisen lattiaan laitetaan suurta murretun sävyistä vaaleanharmaata laattaa. Kylpytiloihin tulee pienempää vaaleanharmaata, seiniin kiiltopintaista valkoista ja hieman lainekuvioin koristettua valkoista laattaa. Suihkuseinään laitetaana pari pystyraitaa jotakin kaunista jokikiveä tai kiveä joka tapauksessa. Saunan muuriseinälle myös kiveä, varmaan melko tummaa. Vessaan haluaisin yhdelle seinälle mosaaiikkilaattaa. Sävyt vessassakin tulee olemaan hyvin luonnollisia, mutta beigesävyisiä.








 




Lopuksi vielä katsastettiin pihavalovalikoimaa. Itseasiassa hankittiin jo noita harmaita Airamin Kallio pihavaloja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti