tiistai 16. tammikuuta 2018

Satumaisia kodintekstiilejä

Yhteistyössä Bygghemman kanssa

Minulle laadukkaat ja kauniit kodintekstiilit ovat tärkeitä tunnelman ja viihtyisyyden luojia kotona. Ne tuovat kodin tuntua nyt rakennusajan väliaikaiseen asumiseenkin. Ostan kodintekstiilejä harvakseltaan ja harkiten, jotta ne miellyttäisivät silmää vuosia. Uuteen kotiimme tulee enemmän huoneita kuin vanhaan, joten hankintalistalla on uusia verhoja ja mattoja! 

 
Netraudan Vallilan tuotteista olen silmäillyt etenkin kaupunkikuoseja. Mietin kaupunkiaihetta joko kappana kodinhoitohuoneeseen tai sivuverhona työhuoneeseen. Pitkään kotikaupunkina ollut Jyväskylä olisi varmaan loogisin valinta. :) Kuokkalan silta ja luisteluteema kuvastavat minusta kivasti Jyväskylää.

Meillä on ennestään useita Vallilan kodintekstiilejä, joissa ilahduttaa laatu ja kotimainen suunnittelu. Lastenhuoneen verhona on Mimmien Satumetsä, joka on yksi lempikuoseistani Vallilalta. Toiseenkin lastenhuoneeseen voisi hankkia Satumetsää verhoina tai sisustustyynyinä. 


kuva: Netrauta.fi/ Sivuverho Vallila Jyväskylä 
Pidän paitsi voimakkaista kuoseista, myös herkistä valkoisista verhoista. Nykyiset olohuoneen läpikuultavat verhot ovat Vallilan mallistosta jonkun vuoden takaa ja niille löytyy sama paikka uudestakin kodista. Herkkä kuvio kuultaa kauniisti valoa vasten. Toiset vastaavat vaaleat ja keveät verhot ovatkin etsinnässä. Huomasin myös, että Vallilan valikoimissa on tapetteja, jotka sopisivat oikein hyvin meidän kodin tyyliin. Kohta taloon nousee seinätkin jo pystyyn, niin pääsee tutkimaan sisätiloja ja tapettien valinta alkaa tuntua ajankohtaisemmalta!


Kuva: Netrauta.fi/ Vallila Tapetti Luontopolku


 Kuva: Netrauta.fi/ Vallila Kuitutapetti Hetkessä Valmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti