keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Pilareita ja kattotuoleja

Olohuoneen pilarit ovat paikoillaan ja kattotuolit nekin. Nyt työmaalla on askarreltu hitaampia erkkerin, terassin ja kuistin kattotuoleja ja räystäitä. Talon etupuolen koristeikkunan kohta aiheutti vähän pohdintaa, että miten katto siinä kohdin asettuu. Nyt sekin osa katosta alkaa olla muotoiltu. Tässähän on kohta alettava harjakaisia suunnittelemaan! :D



Hoksasimme vasta, että aluskate ei tietenkään kuulunutkaan talopakettiimme, kun kattopellitkin hankimme erikseen. Vertailimme, minkä aluskatteen hankimme kun puntarissa on hintaero vastaan kestävyys. Päädyimme Meltexin MX-Varma hengittävän aluskatteen hankintaan varsinaisen talon katolle ja terassin alueelle laitetaan edullisempaa Meltexin TURVA-kondenssisuojattua aluskatetta.









 




Sisällä on järjestelemistä, eristepakettien kantamista ja lumitöitä. Kunhan saadaan aluskate päälle, niin ei lunta tule tupaan enää lisää. Hupsultahan se tuntuu kolata talossa sisällä. Pääsimme fiilistelemään ensimmäistä auringonlaskua jo kodissa eräällä siivousreissulla, kun pinosimme pihalla laudanpätkiä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti