lauantai 16. syyskuuta 2017

Sisustusmietteitä

Tämä sisustus on pakattuna muuttolaatikoihin ja vietynä rakennusajan säilöön, mutta kyllä kai sekin päivä koittaa, kun taulut kaivetaan esille ja ripustetaan uudenkarkeille hirsiseinille! Haikeus entisestä on muuttunut odotukseksi uudesta kodista. 

Talo sisustetaan siis samalla tyylillä kuin entinen koti, eli tammiparketit, vaaleat seinät ja muutamat tehosteseinät kuuluvat yleisilmeeseen. Tärkeät yksityiskohdat sisutuksessamme on muistot Euroopan reissuilta ja tietenkin valokuvat. Uusia huonekaluja ei ole tarkoitus juurikaan ostaa. Puuttuvia tuoleja ja sen sellaisia haalitaan varmaan ajan mittaan kirpputoreilta ja kunnostetaan. Yksi korkea kaappi jouduttiin myymään, kun sille ei säilytyspaikkaa löytynyt, mutta sen tilalle tuleekin kiintokalusteita. 

Uutuutena blogini liittyi osaksi Suomela.fi blogiverkostoa. Blogi pysyy muuten entisellään, mutta löytyy siis jatkossa myös Suomelan sivuilta. :) Suomelan toimittama Pientalo ja piha -lehti on koteihin jaettava mukava lukupaketti asumisen ajankohtaisista aiheista ja onkin varmasti monelle pinetaloasujalle tuttu! Pientalo ja piha & Suomela.fi löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Toivon tämän yhteistyön avaavan ovia uusille mielenkiintoisille kuvioille ja uusien lukijoidenkin löytävän blogiini! :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti