perjantai 2. helmikuuta 2024

Villaa varpaille

Työhuone eli tuttavallisesti 'toimisto' oli meillä melkein neljä vuotta ilman mattoa, kunnes joulun aikaan vastaan tuli vihdoin sopiva. 

Melkein tähän viime syksynä jo hommasimme yhden pyöreän maton, joka varmaan olisi myös ollut aivan kiva, mutta sopivan etsintä jatkui kuitenkin vielä. Etsinnässä oli löytää sopiva villamatto ja nyt kohdalle sattui villa-puuvillasekoitteinen matto, jossa oli juuri tämä toivottu pehmeä ja luonnollinen tuntuma. Matto oli viimeinen tätä tummanharmaata väriä ja hintaa sille jäi vain reilut 12 euroa, kun se oli eräässä loppuunmyynnissä puoleen hintaan. 

Kävinkin myöhemmin ostamassa samanlaisen vaalean maton makuuhuoneen sisustuksen päivitykseksi, jossa kauan ollut vaaleansininen matto saa siirtyä toiseen paikkaan. Nämä matot ovat sen verran ohuet, että ilman mattoliukuestettä ne eivät pysy paikallaan parketin päällä, mutta liukuesteen kanssa onnistuu. Ikealla oli tällaista uudentyyppistä mattoliukuestettä, joka on käytössä osoittautunut tosi hyväksi, matto ei kyllä tämän kanssa hievahdakaan paikaltaan. 

Kun on monta vuotta pitänyt ohimennen silmällä, että josko löytyisi työhuoneeseen sopiva matto, osaa tästä löydöstä iloita erityisesti. Lapset arvelivat, että matosta tulee varmaan koiran lempilöhöpaikka ja oikeaan osuivat, aika usein on tassulainen pötkähtänyt juuri näiden mattojen päälle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti