keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

Kevättalven lankavinkit ja alekoodi

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tässä pari lempilankavinkkiä tältä talvelta. 

Dropsin Merino Extra Fine -lanka* on etenkin asusteisiin, kuten lapasiin ja pipoihin, hyvin sopiva lanka. Toki se käy myös ihan neuleisiin, tällainen merinolanka on tosin painavampaa kuin keveät villalangat, joten siksi oma suositus on käyttää tätä nimenomaan asusteisiin. Kuvassa alla sävynä Dark Heather. 

Toinen lempiyhdistelmäni on neuloa hattaraisella Drops Kid-Silk Mohair -langalla* yhdessä jonkin alpakka- tai alpakkasekoitelangan, kuten Drops Airin kanssa. Näistä tulee yhdessä tosi hattarainen ja pehmeä neulos vaikka villapaitoihin. Myös kesällä voi tietenkin pitää kevyitä villavaatteita ja -asusteita, mutta näin kevättä kohti lankakoria alkavat täyttää itselläni puuvillasekoitelangat, jotka sopivat mainiosti kevyempiin kesäneuleisiin. Puuvilla-bambusekoitelangat ovat omia lemppareitani.

Jos neulonta kiinnostaa ja langat ovat huvenneet talven projekteihin, AdLibriksellä on nyt lisäale -15% lankoihin* koodilla LANGAT22. Alennus ei koske Istexin lankoja. Koodin saa käyttöön syöttämällä se kassalla alennuskoodi -kohtaan. Alekoodi on tarkoitettu yksityishenkilöille ja se on voimassa 31.3.2022 saakka. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti