maanantai 25. helmikuuta 2019

Pihamaan mansikka

Yhteistyössä Bobi.comin kanssa

Koti tarvitsee valmistuttuaan tietysti postilaatikon ja tutkailtuamme eri vaihtoehtoja päädyimme Bobi.comin metalliseen postilaatikkoon. Nämä laadukkaat kotimaiset postilaatikot valmistaa Vaasassa vuonna 1991 perustettu perheyritys.

Postilaatikkomme on malliltaan Bobi Classic. Se on lukittava ja postilaatikkoon saa myös vaihtoehtoisesti avosalvan, jos ei halua pitää sitä lukittuna. Classiciin mahtuu mainiosti useankin päivän postit, tästä suurempi malli on Bobi Grande. Tehdasväreissä vaihtoehtoina on punainen, vihreä, ruostumaton teräs, harmaa, valkoinen ja struktuurimusta. Meidän on punainen tehdasvärinen. Telineen postilaatikollemme teimme itse talotoimituksesta ylimääräiseksi jääneestä pylväästä. Bobilla on valikoimissaan myös metallisia telineitä.

Katselimme valintaa tehdessämme Bobilta myös näitä viehättäviä Muumi-postilaatikoita. Valkoista postilaatikkoa on saatavilla kahdella erilaisella muumiaiheisella kuvalla.


Kuva: Bobi.com


Kuva: Bobi.com

Nyt on talon käyttöönottotarkastusta varten siis jo yksi hankinta lisää valmiina. Kyllä kelpaa aamuisin käydä hakemassa tuore sanomalehti näin kauniista laatikosta. Tämä on kuin pihamaan mansikka! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti