torstai 17. marraskuuta 2022

Karttatauluja

Yhteistyössä Gallerixin kanssa

Kartat ovat mielenkiintoisia ja kiehtovia. Nyt esille lipaston päälle pääsi lempipaikkoja Gallerix karttajulisteiden muodossa. 


Gallerixin valikoimissa on valmiita karttajulisteita useista kaupungeista, vaikkapa Lontoosta tai New Yorkista. Tämän lisäksi karttajulisteen voi tehdä ihan mistä vain haluamastaan paikasta menemällä Kartat -valikkoon. Sivulta pääsee luomaan oman karttajulisteen hakemalla halutun kaupungin tai paikan kartalta tai syöttämällä suoraan halutut koordinaatit. Sitten kartan voi kohdistaa mieleisekseen ja muokata oman tyylisekseen valitsemalla reunukset, teiden värit ja kartan pohjavärin. Kiva juttu on, että oikean kokoiset kehykset saa tilattua kätevästi samalla kuin julisteetkin. Kehyksissä on vaihtoehtoina useaa eri tyylistä ja eri materiaalista valmistettua kehysmallia. Julisteet tulivat nopeasti postitse hyvin pakattuina.

Karttajulisteiden lisäksi sivulta julisteet löytyy paljon muitakin kivoja ja tunnelmallisia julisteita. Mieleistä aihetta voi hakea eri kategorioiden alta. Selaillessa valikoimia silmäilin tosi kivoja mietelausejulisteita ja rauhoittavia luontomaisemia, niistä saisi yhdistellen koostettua vaikka kivan tauluseinän. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti