lauantai 18. toukokuuta 2019

Kipsilevyjä kerrakseen



Viime viikot ovat menneet kipsilevyjen kimpussa. Puolet levyistä on asennettu ja niitä on tasoitettu. Sähkösuunnitelma ja sähköjen veto on tehty tässä rinnalla ja viimeisiä johtojen vetoja vaille on valmista.



Tässä on keittiön seinä. Keittiömyyjämme Ville Pohjonen Jyväskylän Puustellista kävi tekemässä tarkat mittaukset keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta ja keittiömme on lähtenyt tilaukseen. Teimme vielä mittauskäynnin yhteydessä vähän muutoksia kalusteisiin ja muutosten teko sujui jouhevasti.


Kuvissa ensimmäinen kerros tasoitetta on laitettu ja kertaalleen hiottukin, pari kertaa on vielä tasoitettava että pääsee maalaamaan. Ensimmäinen kerros onkin työläin, kun saumanauhat laitetaan levyjen rakoihin sekä sisä- ja ulkonurkkiin. 

Huntonin Fermacell -levyihin on oma tasoitteensa ja saumanauhansa. Teknisen tilan seinässä ja kodinhoitohuoneessa on näitä eri levyjä meillä. Hionnassa on ollut todella kätevä suoraan imuriin asennettava Mirkan Abranet -hiontalaite. Ei pölyä hiottaessa juuri yhtään!





Sisämaalit on valittu ja osittain jo tilattu, pääseehän kohta maalaamaan. Näistä on tulossa varmuudella perusväriksi paperi ja todennäköisesti laasti ja sade -sävyjä parille seinälle. Vessan hirsiseinä on saanut ylleen kuultavan Virtasen Maalitehtaan Paneelimaalin sävyssä villa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti