lauantai 3. helmikuuta 2018

Telinepalapeliä

Yhteistyössä Konevuokraus Ykköset Oy:n kanssa

Vuokrasimme rakennustelineet työmaalle Konevuokraus Ykkösistä. Yritys sijaitsee Laiturikadulla Mikkelissä. Haimme telineet itse ja lastausapua saimme paikan päältä Jarmo Haimilahdelta. Tarvittaessa telineet toimitetaan työmaalle ja kasataan valmiiksi asti. Tällä kertaa meillä omat rakennusmiehemme hoitivat telineiden kasaamisosuuden.Näissä Amo Pro -rakennustelineissä on säädettävät jalat. Ne on hyvä vielä kaivaa maahan asti, jotta ovat tukevasti paikoillaan.


Siinä lähti kuljetus raksalle päin, pari kuormaliinaa ostettiin vielä Konevuokraus Ykkösten tiskiltä, että kaikki pysyy kyydissä. Jos rakentamisen edetessä tarvitsee vuokrata muita koneita, tiedetäänkin nyt mistä kysellä. Konevuokraus Ykkösistä voi vuokrata niin naulaimia, sirkkeleitä kuin henkilönostimiakin. 

Rakennustelineet ovat olleet jo pari päivää osittain kasattuina. Kaikki hirret ovat nyt paikoillaan ja ensi viikolla alkaa kattotuolien asennus. Rakennusmiehiltämme tuli kiitosta rakennustelineiden leveydestä. Näillä telineillä kiipeilläänkin ahkerasti seuraavat kolme viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti